MITÄ HUVIKUMMUSSA TEHDÄÄN ?

Huvikummussa lapsi voi käydä eripituisilla hoitojaksoilla. Siellä järjestetään myös runsaasti lasten toiveita huomioiden erilaisia teemallisia viikonloppuja sekä kesäisin leirejä.

Periaatteenamme on, että lapset osallistuvat omien kykyjensä ja kiinnostuksensa mukaan kodin askareisiin. Kaikessa toiminnassa otamme huomioon kunkin lapsen sen hetkiset kuntoutukselliset  tavoitteet.

Huone

Huvikummun sisätilat on kuvitettu PCS-kuvilla ja niitä käytetään yksilöllisesti lapsen kanssa toimittaessa eri tilanteissa tarpeen mukaan. Yhteinen päivästruktuuri löytyy olohuoneesta, lapsille soveltuvalta korkeudelta. Mikäli lapsella on käytössä tukiviittomat,  pyrimme käyttämään niitä.

Huvikummun päivään kuuluu ulkoilun lisäksi toimintatuokio erilaisin teemoin, kuten liikunta, kädentaidot, kokkaus, musiikki, aistit jne.

Olemme tiiviissä yhteistyössä Huvikummun lasten perheiden kanssa sekä tarvittaessa terapeuttien, koulun ja kunnan työntekijöiden kanssa.


VAATTEIDEN MERKKAAMINEN

Lasten tavaroiden merkkaaminen tuottaa aina ongelmia kun lapsi lähtee hoitoon. Mikäli haluat varmistaa, että lapsesi tavarat pysyvät tallessa myös Huvikummussa ollessa, voi merkata lapsen nimen vedenkestävällä tussilla vaatteeseen/leluun. Lisäksi voit täyttää valmiiksi listan lapsen tavaroista.

Tämä ei ole pakollista mutta helpottaa Huvikummun henkilökunnan työtä. Linkistä löydät valmiin kaavakepohjan helpottamaan vaatteiden merkkaamista.


Tavaralista

Lisätietoja saa soittamalla Huvikummun kännykkään.